Wat is laser?

Laser staat voor Light Amplification by Stimulated Emission of Radiation. Diverse materialen worden gestimuleerd met energie en laten deeltjes licht vrij die we fotonen noemen. Wat laserlicht nu speciaal maakt is dat de fotonen allemaal dezelfde (pure) kleur monochromatisch en golfbeweging hebben (golf beweging is synchroon of coherent) en het een smalle gebundelde straal licht is van 1 golflengte die zich voortbeweegt. Medische lasers worden vernoemd aan de hand van het materiaal waarmee de energie wordt gestimuleerd.

Wat is de techniek van de SHR?

Deze nieuwe technologie laat een bewegende behandelmethode toe. Dit betekent dat we met het handstuk over de behandelzone glijden. De huid wordt verwarmd en de saffieren contactkoeling beschermt de epidermis. Door een lichte druk op het handstuk te zetten wordt weefselvocht en bloed, die niet moeten worden verhit, uit het behandelbereik weggehouden.

Is de SHR techniek pijnloos?

Pijnloos? Ja, want er is sprake van een geleidelijke warmteopbouw door meerdere pulsen met lage energie op de huid aan te brengen waardoor de klanten aangeven dat het lijkt op een “hot stone massage”. SHR is het meest innovatieve systeem op het gebied van permanente haarreductie. SHR is veilig, effectief en pijnloos en is uitermate geschikt voor alle huidtypes inclusief donkere. 

Wat zijn de overige voordelen van SHR?

SHR maakt het mogelijk alle huidtypes te behandelen ook in de zomer. SHR is veel veiliger dan de traditionele manier van ontharen en ook effectief bij dunnere haren.