Ongewenste haargroei is verleden tijd!

Mogelijk binnen vier behandeling al klaar!

U heeft het vast al vaak gewenst; niet meer scheren, epileren of waxen tegen ongewenste haargroei. Wij bieden u een comfortabele manier van ontharen die er voor zorgt dat de haargroei blijvend gereduceerd is. De Soprano Ice laser is de nieuwste en meeste effectieve lasertechniek op de markt. Ongeacht huidskleur of haarkleur, de haarzakjes worden bij deze vorm van laser ontharing permanent vernietigd. Hierdoor is nieuwe haargroei niet meer mogelijk. Daarbij zijn irritaties zoals ontstekingen, ingegroeide haartjes, rode bultjes, verbranding en jeuk verleden tijd!

Ontharen met de Soprano Ice is pijnloos!

De Soprano Ice laser past een gepatenteerde “in motion” techniek toe. Die zorgt ervoor dat de behandeling pijnloos maar vooral ook veilig is. Wat deze techniek nieuw maakt zijn de meerdere pulsen met lage energie. Hiermee wordt de warmte langzaam opgebouwd en het behandelgebied minder belast. Het uiteindelijke warmte niveau is lager dan bij andere merkapparaten, maar doordat de warmte bij de Soprano Ice langer wordt vastgehouden worden de haarzakjes permanent vernietigd. Doordat andere merkapparaten in één keer een impuls met hele hoge energie afgeven, en maar op één plek wordt toegedient, gaat dit vaak samen met een pijnlijke sensatie.

Hoe werkt het?

Geleidelijk wordt de huid verwarmd tot een temperatuur die effectief schade toebrengt aan de haarfollikels en voorkomt dat de haartjes terug groeien. Het kopstuk koelt de huid en voorkomt hiermee oververhitting. Daarnaast maak dit de ontharingsbehandeling pijnloos.

Permanente ontharing met een laserbehandeling

Haren die op het moment van de behandeling zichtbaar zijn kunnen voor 80% tot 90% vernietigd worden. Toch zijn er meerdere behandelingen nodig omdat de haren zich in verschillende groeifases bevinden. De resultaten zijn uiteraard afhankelijk van de persoon en diverse factoren.

Waar moet ik rekening mee houden?

U wordt nadrukkelijk aangeraden om 6 weken voor de behandeling de huid niet te harsen en het haar op uw huid tussen de behandelingen door ook niet te harsen. Dit is ter voorkoming van het beschadigen van de haarzakjes. Beschadigde haarzakjes beïnvloeden de effectiviteit van de laserbehandeling.

Een groot voordeel van de laserbehandeling is dat de haartjes al na 3 of 4 beurten beginnen uit te vallen, zodat u zich dan al minder tot bijna niet meer hoeft te scheren.

Om huidirritatie te voorkomen adviseren wij u om uw huid een week voor en een week na de behandeling niet bloot te stellen aan de zon, dus ook niet onder de zonnebank. Na deze periode is het gebruike advies van toepassing om meerdere malen per dag zonnebrandcremé met een hoge beschermingsfactor te gebruiken.

Hoe verloopt de behandeling?

Om te beginnen bieden wij u ter kennismaking eerst een vrijblijvend intakegesprek. Tijdens dit gesprek kunt u uw wensen doorgeven en wordt uw huid gecontroleerd op beschadigingen, pigmentaties en haren die te lang zijn. Zo kunnen wij een inschatting maken voor de aantal benodigde behandelingen. Ook krijg u een korte kennismaking aangeboden waar u kunt ervaren hoe een ontharingsbehandeling aanvoelt.

Bij aanvang van een behandeling worden vakken van 10 bij 10 centimeter afgetekend waarbinnen gelaserd gaat worden. In dit gebied wordt een speciaal hiervoor bedoelde gel aangebracht die verkoelend werk en zorgt voor een goede geleiding. Elk vak wordt gedurende een korte periode met een bewegende techniek gelaserd. Aan het einde van de behandeling wordt de gel verwijderd en de huid ingesmeerd met een verzachtende Aloë Vera gel.

Hoeveel behandelingen zijn er nodig?

U moet rekening houden met een minimum aantal van 4 behandelingen. Gemiddeld genomen blijkt dat er tussen de zes en 10 behandelingen nodig zijn voor het gewenste resultaat.

Hoeveel tijd zit er tussen de behandelingen?

Niet alle ongewenste haren kunnen met de behandeling worden vernietigd. De haren moeten in een bepaalde groeicyclus zitten om definitief verwijderd te kunnen worden. Omdat niet alle haren in de zelfde groeifase zitten zijn er meerdere behandelingen nodig om de ongewente haargroei te vernietigen.

Tijdsduur:
Gezicht: 4 tot 6 weken
Lichaam: 8 tot 10 weken

Voordelen:

Pijnloos Onze behandelingen zijn pijnloos.

Effectiever dan IPL Dit is wetenschapelijk bewezen.

Meest veilige laserapparaat Er is geen kans op verbranding.

Winnaar Aesthetic Awards Verkozen tot de beste ontharingsplatform.

Geschikt voor alle huidtypes Geschikt voor zowel een lichte als donkere huid.

Geschikt voor alle haarkleuren Geschikt voor zowel lichte als donkere haren.

Summer-proof Zorgeloos laseren in de zomer.

Geen hersteltijd U kunt direct uw normale activiteiten oppakken.

Snelle behandelingstijd In tegenstelling tot andere ontharingstechnieken.

Medisch geschoold personeel Behandelingen worden uitgevoerd door een ontharingsspecialiste

Wanneer mag er niet behandeld worden? 

Wanneer u zwanger bent. 

Wanneer u borstvoeding geeft.  •

Wanneer u aan epilepsie lijdt.

Wanneer u koorts of een infectie heeft.

Wanneer u medicijnen gebruikt die uw huid lichtgevoelig maken.

Wanneer u ontstekingsremmers slikt.

Wanneer u een pacemaker heeft.

Wanneer u piercings, tatoeages of een implantaat heeft in het te behandelen gebied.