“Uitstraling is schoonheid”

Diensten

Salon Natural Looks bied diverse behandelingen. Meer lezen over een bepaalde behandeling? Klik op een van de onderstaande afbeeldingen.

Epileren

Epileren is een ontharingsmethode waarbij de lichaamshaar met haarwortel en al wordt verwijderd. Dit in tegenstelling tot vele andere ontharingsmethodes (scheren, ontharingscrème e.d.), waarbij je alleen het zichtbare (bovenhuidse) gedeelte van de haartjes verwijderd. Kortom: epileren is een grondige methode voor lichaamsontharing.

Verven

Het verven van je wimpers of wenkbrauwen is de perfecte manier om je look met minimale inspanning te upgraden. Je hebt namelijk meteen een mooie, sprekende uitstraling zonder een spoortje make-up. En mag het ‘s avonds na dat feestje wel wat heftiger? Dan heb je aan een likje mascara en een beetje wenkbrauwpoeder genoeg om een smashing effect teweeg te brengen.

Harsen

WAXEN: ook wel harsen genoemd, is een van de meest populaire methodes om tijdelijk te ontharen. Door te waxen verwijder je haartjes met wortel en al. Hierdoor krijg je geen stoppels en komen je haartjes zachter terug. Bovendien wordt de haargroei steeds minder. De wax wordt op een lage temperatuur op de huid aangebracht. Daarna verwijderen we de wax met een strip of wordt de wax zelf opgepakt en met een snelle handbeweging van de huid gehaald. Het resultaat is een gladde, zachte huid zonder vervelende haartjes.

Onzuiverheden verwijderen

Bij het verwijderen van onzuiverheden worden ontstekingen, talg ophopingen en comedonen (mee-eters) verwijderd. Vervolgens wordt de huid weer gereinigd met een Aloë Vera dieptereiniging voor een kalme, schone en stralende huid.

Dieptereiniging met Aloë Vera

Aloë Vera wordt al eeuwen gebruikt voor tal van kwaaltjes in de strijd tegen huidveroudering. De laatste jaren zien we steeds vaker producten met Aloë Vera die geschikt zijn voor de huid. Wist u dat Aloë Vera meer dan 75 goede eigenschappen bevat?!

De avond voor de behandeling maak ik mijn eigen reinigings product en masker met 100% natuurlijke ingrediënten. De huid wordt gereinigd en daarna gescrubd om de dode huidcellen te verwijderen. Om de huid te kalmeren gebruik ik een eigen gemaakte masker van Aloë Vera. Alles wat ik gebruik is goed voor de huid. Aan het einde van de behandeling ziet u dat uw huid weer straalt!

Elektrische epilatie

Elektrisch ontharen is het permanent verwijderen van ongewenst haar door middel van elektrische epilatie. Bij deze methode wordt elk haartje individueel verwijderd door een flinterdunne naald en stroompulsen. De naald wordt in het haarzakje gestoken en geeft vervolgens een elektrische stroompuls van enkele seconden. Het haarzakje wordt door de stoom vernietigd waardoor er geen haar meer kan groeien.

Ontharing in het gelaat

Overbeharing in het gelaat is verleden tijd. Een vergoeding door de zorgverzekeraar is mogelijk! Deze behandeling is geschik voor mannen & vrouwen vanaf 18 jaar en is geschikt voor alle huidtypen. U heeft geen verwijziging nodig. Lees meer.