Diensten

Diensten

Salon Natural Looks bied diverse behandelingen. Meer lezen over een bepaalde behandeling? Klik op een van de onderstaande afbeeldingen.

salon natural looks defintief ontharen_2

Laser ontharen

Salon natural looks epileren_2

Elektrisch epileren

salon natural looks defintief ontharen_2

Camouflage therapie

salon natural looks defintief ontharen_2

Acne behandeling

salon natural looks behandelingen

Gezichtsbehandeling

salon natural looks defintief ontharen_2

Uiterlijke verzorging

Elektrische epilatie

Elektrisch ontharen is het permanent verwijderen van ongewenst haar. Bij deze methode wordt elk haartje individueel verwijderd door een flinterdunne naald en stroompulsen. De naald wordt in het haarzakje gestoken en geeft vervolgens een elektrische stroompuls van enkele seconden. Het haarzakje wordt door de stroom vernietigd waardoor er geen haar meer kan groeien.

Camouflage therapie

Wanneer u last heeft van kleurverschillen op de huid door pigmentvlekjes, wijnvlekken, roodheid, littekens of acne kan met camouflage therapie, door gebruik van camouflagecreme, tijdelijk de ongemakken verborgen worden. Ook bij minder opvallende huidkleurverschillen, wanneer de huid erg onrustig is, kan camouflage worden toegepast.

Onze camouflage producten zijn van Dermacolor. Deze creme is speciaal ontwikkeld om kleurafwijkingen, littekens en tatoeages te camoufleren. De creme is eenvoudig aan te brengen, is water- en veegvast, hypoallergeen en geschikt voor alle huidtypes.

Acne behandeling

Bij acne bestaat de huid uit veel onzuiverheden, voornamlijk ontstekingen, talgophopingen, gerstekorrels en mee-eters. Er zijn veel verschillende soorten van acne, de meest voorkomende vorm van acne is vulgaris. Dit komt veel voor bij pubers. Acne kan ook optreden op latere leeftijd. Gelukkig is acne te behandelen. Tijdens een behandeling laat ik de huid weken zodat de onzuiverheden makkelijk kunnen worden verwijderd. Vervolgens wordt de huid gereinigd met een Aloë Vera dieptereiniging voor een kalme, schone en stralende huid.

Gezichtsbehandeling

Bij een gezichtsbehandeling wordt de huid gereinigd, gezuiverd en worden eventueel kleine onzuiverheden verwijderd. De behandeling is mogelijk voor alle huid types ongeacht huid type, huidaandoening, droge- of vettige huid en wordt ook altijd aangepast naar uw huid.

Uiterlijke verzorging

Uiterlijke verzorging bestaat o.a. uit het epileren, harsen, verven of in model maken van de wenkbrauwen. Ook is het mogelijk om de wimpers te laten verven voor een fris uiterlijk en het harsen van het gehele lichaam.