“Uitstraling is schoonheid”

Wie ben ik?

Mijn naam is Amber Beudeker, sinds 2019 ben ik gediplomeerd schoonheidsspecialiste. Mijn interesse gaat uit naar de natuurlijke en pure schoonheid van de mens. Vandaar mijn belangstelling voor de wonderplant Aloë Vera.

Deze plant wordt al eeuwen gebruikt voor tal van kwaaltjes in de strijd tegen huidveroudering. De laatste jaren zien we steeds vaker producten met Aloë Vera die geschikt zijn voor de huid. Wist u dat Aloë Vera meer dan 75 goede eigenschappen bevat?! Vanwege deze reden heb ik zelf meerdere Aloë Vera planten waar ik zelf producten van maak die passen bij ieder huidtype en product.

Dieptereiniging met Aloë Vera

Aloë Vera wordt al eeuwen gebruikt voor tal van kwaaltjes in de strijd tegen huidveroudering. De laatste jaren zien we steeds vaker producten met Aloë Vera die geschikt zijn voor de huid. Wist u dat Aloë Vera meer dan 75 goede eigenschappen bevat?!

De avond voor de behandeling maak ik mijn eigen reinigings product en masker met 100% natuurlijke ingrediënten. De huid wordt gereinigd en daarna gescrubd om de dode huidcellen te verwijderen. Om de huid te kalmeren gebruik ik een eigen gemaakte masker van Aloë Vera. Alles wat ik gebruik is goed voor de huid. Aan het einde van de behandeling ziet u dat uw huid weer straalt!

Meer weten? Neem eenvoudig contact op! In samenwerking met Manjeet.