Waarom ik werk met Aloë Vera

Aloë Vera wordt al eeuwen gebruikt voor tal van kwaaltjes in de strijd tegen huidveroudering en huidverbetering zoals acne. De laatste jaren zien we steeds vaker producten met Aloë Vera die geschikt zijn voor de huid. Wist u dat Aloë Vera meer dan 75 goede eigenschappen bevat?!

De avond voor de behandeling maak ik mijn eigen reinigings producten, masker en crème met 100% natuurlijke ingrediënten. Per behandeling en huidaandoening voeg ik andere natuurlijke producten toe om zo de juiste samenstelling te maken om de huid er weer (of) stralender eruit te laten zien.

Een Aloë Vera behandeling hoeft natuurlijk niet alleen gegeven te worden voor de strijd tegen huidveroudering of acne. Het kan ook voor een kalmerende onderhoudsbehandeling. Omdat ik alleen met natuurlijk producten werk kan een onderhoudsbehandeling nooit kwaad. Door de natuurlijke producten is de kans op irritaties na afloop van de behandeling nihil.

Vaak hebben mensen die roken een ongezonde huid wat komt door de nicotine wat vrijkomt in het lichaam. Dit zorgt er onder andere voor dat het verouderingsproces van de huid eerder begint. Dit proces is goed te vertragen door de antioxidanten in Aloë Vera.

Manier van behandelen:        

  • De huid wordt eerst oppervlakkig gereinigd als voorbehandeling van de diepte reiniging.
  • De diepte reiniging wordt gedaan met een peeling of lijnzaadpakking.
  • Daarna kijk ik naar onzuiverheden, indien nodig verwijder ik die.
  • Daarna volgt een masker en als afsluiter een kalmerende gel.

Voor het bestaan van cosmetica gebruikte mensen al planten uit de natuur om hun eigen verzorgings producten te maken om er goed en verzorgt uit te zien. Ze zeggen dat Cleopatra haar schoonheid had te danken aan de Aloë Vera plant. En zo waren er nog veel meer. Over het algemeen worden natuurlijke producten beter opgenomen door de huid omdat het niet vermeed is voor ons lichaam. Dat is de reden dat ik met onder andere Aloë Vera werk.

De producten die ik maak voor de nabehandeling bevatten geen conserveermiddelen. Dit zorgt ervoor dat de werking van de plant en andere natuurlijke stoffen volledig hun werk kunnen doen.